na oduševljenje publike

Gibonni predstavio novi singl Udica

0
Legendarni splitski muzičar Gibonni predstavio je novi singl i videospot 'Udica'.
foto: Promo
foto: Promo

Reč je o četvrtom singlu s aktuelnog albuma 'Familija' Olivera i Gibonnija, koji je za samo dva meseca ostvario veliki uspeh, a singlovi 'Onako, od oka', 'Sreća' i 'Gdje to piše' već mesecima ne silaze sa samih vrhova hrvatskih i regionalnih TOP lista.

 

Kako se sada osećam, 'Udica' mi je jedna od tri najdraže pesme u životu iz pogleda autora. Hermetična je i intimna, neobične teme i aranžmana, u njoj dominira muški hor Brodosplit i akustična gitara i ja stojim iza nje milion posto", kaže Gibonni.

 

Za singl 'Udica' je u režiji Zdenka Bašića napravljen videospot, koji je snimljen u skladištu, devastiranom fabričkom pogonu u okolini Splita. Reditelj je doneo pesak, staro oružje, kubure, sablje... Sve ono što se u mašti Zdenka Bašića nalazi ispod mora. Zbog teme pesme, 'Udica' je jednostavno zahtevala takvu scenografiju, koja je oduševila Gibonnija i njegove saradnike.

 

Nakon spektakularnog koncerta na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, nezaboravnog nastupa u nedeljama unapred rasprodatoj pulskoj Areni te nedavnog koncerta preplavljenog emocijama na domaćem terenu u splitskoj Spaladium Areni, Oliver i Gibonni nastavljaju koncertu promociju "Familije". U subotu, 29. oktobra, nastupiće u Areni Varaždin, a 5. novembra oduševiće osječku publiku u dvorani Gradski vrt.

 

 

makonda-tracker