iza rešetaka

Vest koja je šokirala mnogobrojne fanove: Saša Matić završio u zatvoru! (FOTO)

0
Pevač Saša Matić našao se nedavno iza rešetaka "srpskog Alcatraza" najsavremenijeg i najčuvanijeg zatvora na Balkanu iz kojeg je, prema tvrdnjama uprave zatvora, nemoguće pobeći.
foto: Promo
foto: Promo

Na sreću, Matić nije imao potrebu proveravati ove tvrdnje obzirom da je razlog njegovog boravka u zatvoru bio, ustvari snimanje spota.

Naime, Matić je odlučio ekranizirati pesmu "Kad tonem" za koju je tekst i muziku radio Peđa Medenica, autor Sašinih hitova "Samo ovu noć", "Ne znam ja da muški poginem", "Ne idi s njim" i mnogih drugih.

Ekranizacija spota poverena je Dejanu Miličeviću, koji potpisuje većinu Matićevih spotova, a ovoga puta pevaču je u spotu pripala uloga zatvorenika.

To je na neki način nastavak priče iz spota "Nađi novu ljubav" Meni se ideja mnogo dopala a verujem da će se sve skupa dopasti i mojoj publici. Bilo je ovo jedno potpuno novo iskustvo za mene i mislim da sam se odlično snašao u ulozi zatvorenika" - rekao nam je Matić koji je ovim potezom pomerio granice na estradi obzirom da je prvi i za sada jedini snimao u najsavremenijem i najčuvanijem zatvoru na Balkanu.


Premijera spota je za desetak dana, nakon čega Matića očekuju dva velika koncerta, 18. novembra u dvorani Mejdan u Tuzli i 10. decembra u sarajevskoj dvorani Zetra, a u planu je i nova pesma koja bi trebala biti završena do kraja ove godine.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker