Jagma za Faithless

0
Prvih 700 ulaznica za ekskluzivni koncert sastava Faithless u Beogradu prodato je već u prva tri dana od početka prodaje. Najpopularniji dens bend današnjice održaće koncert u subotu 24. aprila u beogradskom Expo centru, a broj ulaznica limitiran je na 2500. U

Prodaja ulaznica za sve koncerte iz ovog serijala počela je u četvrtak 25. februara od 9 časova! Od tog trenutka i ulaznice za beogradski koncert grupe Faithless prodaju se po jedinstvenoj ceni od 2990 dinara na blagajnama Bilet servisa, Card servisa i Eventima.

Budući da su u pitanju nastupi pune koncertne postave benda Faithless, uslov menadžementa je da koncerti iz ekskluzivnog serijala za fanove budu limitiranog kapaciteta do 2500 posetilaca. Tako će i beogradski Expo centar biti adaptiran na polovinu svog kapaciteta uz specijalnu produkciju koju popularni Britanci spremaju za novu svetsku turneju pod sloganom Calling All The Faithful.

Faithless u Beograd dolaze u punoj koncertnoj postavi, a pored brojnih muzičara i vokala koji prate Sister Bliss i Maxi Jazza, živi doživljaj pojačava uvek vanserijska produkcija po kojoj su Faithless zaslužili status globalnog dens fenomena. Prva dva koncerta na turneji organizuje Avalon produkcija koja je organizovala i prošli beogradski koncert grupe Faithless kada su na Sajmu 2005. godine okupili 12.000 fanova! Posle razmene energije sa fanovima, Faithless kreću na veliku letnju turneju kao hedlajneri na festivalskim gigantima Global Gathering, Oxegene, Rock Werchter ili T in the Park.

 

TAGOVI: koncert
makonda-tracker