ritam grada

Provod za pamćenje: Koncertna promocija muzičkih sastava Sorabi i Tamara Knight

0
Ustanova kulture "Palilula" predstavlja koncertnu promociju muzičkih sastava Sorabi i Tamare Knight koji će promovisati debi albume "No return" i "Tamara Knight".
foto: Promo
foto: Promo

Specijalni gosti koji će nastupiti zajedno sa grupom Sorabi su vokalni sastav "Glasne žice", "Clay Chariot"’, kao i više od trideset muzičara iz narodnog orkestra RTS-a , Filharmonije i Nacionalnog ansambla "Kolo".

 

Gosti koji će nastupiti sa Tamarom Knight su Vudu Popaj ( Voodoo Popeye ) i bend "Narodni travari", a pevači koji će nastupati zajedno sa Tamarom Knight su Zejna Murkić i Danijel Pavlović .

 

foto: Promo

Sorabi bend je svojstven po svom specifičnom zvuku koji karakteriše spoj klasične muzike, R’N’R – a , sa etno motivima, različitih ritvomova i bogatih aranžmana. Muziku komponuje Biljana Slijepčević koja je ujedno idejni vođa benda i osnivač zajedno sa Marinom Bešenski kao autorom tekstova .Tamara Knight komponuje I aranžira muziku u funky , pop I soul maniru , a ovoga puta nastupa sa dva benda pa će osim funk -a , publika čuti i gitarski zvuk koji je karakteriše bend Vudu Popaja .

 

Promocija će se održati u Ustanovi Kulture Palilula, 12.11.2016. s početkom u 20 časova.

makonda-tracker