anđeoski glas

Boban Rajović sprema duet o kojem će pričati ceo Balkan: Ova pevačica ga je toliko zadivila da je poželeo da je u velikom stilu predstavi svojoj publici

1
Rajović je pre par dana svoje pratioce na Instagramu i Fejsbuku pitao šta misle o još jednom duetu sa Kristinom Ivanović, slepom pevačicom andjeoskog glasa s kojom već ima jedan duet. Budući da su mnogi s oduševljenjem dočekali ovu vest, pevač je odlučio da krene u akciju.
foto: Promo
foto: Promo

Kontaktirao sam Kristinu koja je bila i više nego oduševljena idejom o još jednoj zajedničkoj pesmi. Odmah je sa roditeljima došla u Beograd i otpevala svoje deonice. Pesma je već gotova, ostaje još finalizacija spota i za otprilike desetak dana publici ćemo predstaviti naš novi duet”, kaže Boban.

Ne možete ni da zamislite koliko su lepe: Upoznajte Ivanu i Anđelu, ćerke Bobana Rajovića (FOTO)

 

Inače, Boban je Kristinu upoznao 2009. godine na jednom muzičkom takmičenju u Beču, gde je on bio u žiriju. Toliko ga je zadivila svojim glasom i talentom da nije mogao prestati razmišljati na koji način bi on mogao doprineti tome da njen talenat uvidi i šira javnost. Te večeri joj je obećao da će joj pomoći da započne karijeru. Tri godine kasnije njih dvoje su se ponovo sreli na Bobanovom nastupu u Orašju. Otpevali su zajedno nekoliko pesama, publika ju je nagradila mega aplauzom i Bobanu je tada bilo jasno da ona stvarno u sebi ima “ono nešto” i da bi bila šteta da taj talenat ostane neotkriven.

 

Nedugo nakon toga ponudjena im je pesma “Teci mi kroz vene”, koju su ubrzo i snimili, i koja je za kratko vreme osvojila publiku širom regiona.

Par meseci nakon našeg susreta u Orašju Kristina me je pozvala i rekla: 'Bobsi, imam pesmu'. Videli smo se ponovo u Beču kod Marka Nikolića, čuo sam pesmu i rekao to je to. Odmah smo je snimili i pokazalo se da je to prava stvar jer je pesma za kratko vreme postala veliki hit. Moram priznati da je Kristina mnogo više verovala u pesmu nego ja. Pet godina je prošlo od tada, pesma se i danas peva svuda, moje srce je puno, a Kristi presrećna. Gostovala je kod mene na koncertu u Areni Zagreb i opet me zadivila energijom koju poseduje”, kaže Boban i dodaje da svaka priča koja je od Boga data, kao ova, mora da prodje kako treba.

makonda-tracker