Novi spot Zabranjenog pušenja

0
Zabranjeno pušenje će posle 20 godina održati povratnički koncert u Novom Sadu 27. februara u klubu Trema, a početkom marta trebalo bi da objavi Ustanovu kao drugi singl sa regionalno uspešnog albuma Muzej revolucije.
foto: promo
foto: promo

- Sretan sam što ovako brzo imao već drugi spot, jer album ima stvarno zahvalnih pjesama za spotove. Spot će biti animiran sa igranim djelovima, koje smo radili u plavom ključu. Priča je o psihopati kome se čini da ga televizor jede, a u stvari ga proždire sadržaj televizije - otkriva za sajt agencije Long Play vođa Pušača Sejo Sekson.

U taboru Zabranjenog pušenja dosta se razmišljalo koju pesmu uzeti za drugi spot, posle prvog rađenog za regionalni hit Modni guru, a jedan od podstreka da to bude Ustanova neočekivano je stigla prilikom decembarske koncertne promocije Muzeja revolucije u Domu omladine Beograda.

- Mi smo planirali jednu drugu stvar, ali kada sam pričao sa  Bajagom i rekao mi je da misli da bi Ustanova bila odlična za spot. Za Ustanovu su lobirali još neki ljudi preko interneta i to je konačno prelomilo - kaže Sejo.

Za povratnički koncert Pušača u Novom Sadu publika može na blagajni Treme za samo 700 dinara da kupi ulaznicu, uz koju kao poklon sleduje i CD Muzej revolucije, u izdanju Long Play-a.

makonda-tracker