neki novi klinci

Stray Dogg i Ana Ćurčin 21.oktobra zajedno u Sava Centru

0
Njihov koncert je prava prilika za jedno nesvakidašnje "kopanje po duši", pogled u sebe i svoje strepnje, strasti i snove
foto: Emma Szabo
foto: Emma Szabo

U sklopu porgrama podrške mladim talentima, umetnički kolegijum Sava Centra prepoznao je veliki talenat i potencijal mladih umetnika, grupe Stray Dogg i Ane Ćurčin, i omogućio realizaciju njihovog zajedničkog koncerta.

Iako imaju različiti pristup muzici, zajedno sa svojom publikom stići će do istog cilja, a to su vrhunska muzika i zabava. Kao predstavnici  jedne dugovečne tradicije u popularnoj muzici, koja je kod nas do nedavno bila nepoznanica, a danas zauzima sve značajnije mesto i osvaja sve veću publiku svojom posebnošću, Ana i Stray Dogg nateraće vas da zaigrate, ne samo uz taktove njihove muzike već i uz taktove jednog smelog, opuštenog i ljubalju ispunjenog životnog stila. 

Bend Stray Dogg je za samo pet godina postojanja i tri studijska albuma prešao uzbudljiv put od svedenih, zavodljivih pop vinjeta do raskošno aranžiranih rok svita, ne prestajući da juri izazove. Dukat sa članovma benda, ne prestaje da istražuje i isprobava muziku na svoj način, što mu je, kao jednom od najautentičnijih glasova u regionu donelo prestižni zagrebački Lisinski, a uskoro ćemo imati prilike i da čujemo kako je čuvenoj pesmi Vlade Divljana "Nebeska tema" udahnuo nov život.

 

foto: Promo

Ana Ćurčin je svoj debi album pažljivo pripremala, otkrivajući šta za nju znači pripadanje, nasleđe i sporazumevanje sa svetom oko sebe. Iskusni studijski muzičari na čelu sa Goranom Antovićem stvorili su istinski dokaz da su i  Džoni Mičel i Jadranka Stojaković, podjednako, nesvesno utkani u slovenske i američke muzičke gene mlade Ane. 

 

Rezervišite 21. oktobar i uživajte u zajedničkom nastupu Ane i Stray dogg-a na velikoj sceni Sava Centra i uverite se da, od svih umetnosti, muzika poznaje najkraći put do srca!

makonda-tracker