prvi put u srbiji

Poslastica za ljubitelje elektronske muzike: DJ superstarovi nam spremaju 16 sati tehno maratona!

0
Pred beogradskim klaberima je prava poslastica jer trio DJ superstarova, u sastavu Luk Slejter (Planetary Assault Systems), Ben Sims i Advent, predvodi paklenu ekipu od 12 domaćih i stranih tehno asova koji će u toku jednog dana nastupiti na neverovatnom 16-satnom parti maratonu!
foto: Promo
foto: Promo

Po ugledu na čuveni Time-warp u Evropi, prvi put se u Srbiji organizuje ovakva žurka, koja će u 16 sati, bez predaha, okupiti sam evropski krem kad je andergraund tehno scena u pitanju. Za pultom Hard Code žurke će se izmenjati čak osam svetskih i četiri domaća asa tehno scene.

 

foto: Promo

Britanac Luk Slejter (Planetary Assault Systems) je jedna od najvećih faca u tehno svetu u poslednje dve decenije, a njegovo gostovanje je prava ekskluziva pošto će posle odličnog nastupa na Exitu gde je bio gost Karla Koksa i dugog, dugog iščekivanja prvi put nastupiti pred beogradskom publikom. Ni veličine kao što su Ben Sims i Advent (Kombination research) ne treba posebno predstavljati, jer gotovo da nema DJ-a koji u svom setu nema neku njihovu traku, ali ni važnijeg kluba i festivala na kome nisu bili među headliner-ima: Awakenings, Tomorrowland, ADE, Time-Warp, Tresor, Berghain, na Ostgut Ton (label Berghaina, Marcel Dettmann, Ben Klock) žurkama…

 

foto: Promo

Hard Code žurka se održava 29. oktobra u Hali 5 Beogradskog Sajma, a provod počinje u subotu 29. oktobra, u 20 sati i trajaće do sutradan u podne.

makonda-tracker