zasluženo

Značajna nagrada za velikog umetnika: Predrag Cune Gojković nagrađen priznanjem za izuzetan doprinos diskografiji

0
Posebno priznanje za izuzetan doprinos diskografiji dodeljeno je velikom umetniku, legendarnom Predragu Gojkoviću Cunetu.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Priznanje je dodelila diskografska kuća Jugoton - Croatia records, a slavni Cune priznanje je primio u svojoj kući, u prijatnom ambijentu beogradskog naselja, gde živi sa suprugom.

 

Susret koji je bio emotivan, topao i srdačan, prepun sećanja na nastupe, uspehe, pesme, putovanja i kolege, pamtićemo zauvek. Zahvalni smo na životnoj lekciji, stisku ruke i osmehu, zahvalni smo što smo zavirili u njegov svet i što nas je u njemu tako srdačno dočekao. Poklonio nam je dobrodošlicu, osmeh, reči i poljubac u ruku, taj veliki gospodin dragog glasa. Želeli smo da mu dodelimo priznanje i da mu se zahvalimo za pesme, jer one su priča o njegovoj legendi", rekla je tom prilikom Natalija Cajić, menadžer za odnose sa javnošću u Jugotonu.

foto: Dafina Dostanić

Pesma "Kafu mi draga ispeci", samo je jedna od večnih pesama velikog Cuneta, na čijem repertoaru se našlo više od 2000 narodnih, starogradskih pesama i šlagera.

makonda-tracker