Nastavak evropskih putešestvija

Očekujte zanimljivu svirku: Bajaga i Instruktori prvi put u Mađarskoj!

0
Bajaga i Instruktori idu prvi put u Mađarsku 24. septembra, za nastup u Budimpešti u tamošnjem kultnom koncertnom prostoru, brodu A38!
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Pošto su ove godine već pohodili prvi put u karijeri Norvešku, a posetili su nedavno Švedsku, Poljsku i Švajcarsku, Momčilo Bajagić i drugovi sa nestrpljenjem očekuju nastavak evropskih putešestvija koncertnom premijerom u prelepom glavnom gradu Mađarske.

 

Na brodu A38 ove sezone nastupaju i Wovenhand, Brian Johnstown Massacre, Swans, Wolfmother...

Ovog leta zaista mnogo sviramo, očekuju nas festivali u Bajinoj Bašti, Šapcu, Vladičinom Hanu, Kladovu, Čakovcu, Orahovici, Nikšiću i Beogradu, a posebno nam je zadovoljstvo što ćemo posle toga 24. septembra obići još jednu zemlju u kojoj nismo bili kao bend. Mađarska nam je blizu i mislim da tamo imamo tamo dosta fanova. Uz to, svirka na brodu na Dunavu sama po sebi biće zanimljiva", kaže Bajaga.

foto: Promo

Pre Budimpešte, Bajaga i Instruktori sviraju 23. jula na Most Festu u okviru Drinske regate, slede 24. jula Etno festival "Kladovo 2016", 29. jula Šabački letnji festival, 30. jula Overload u Vladičinom Hanu, 1. avgusta Porcijunkulovo u Čakovcu, 6. avgusta Ferragosto Jam u Orahovici, 11. avgusta Lake Fest u Nikšiću i 18. avgusta Beer Fest u Beogradu.

makonda-tracker