BEER GARDEN 2016.

Najbolji rok dokumentarac i 3 kultna benda: Atheist Rap, Goblini i Six Pack

0
Posetioci Beer Gardena i ove nedelje moći će da, uz raznovrsnu pivsku ponudu, uživaju i u bogatom filmskom i muzičkom programu.
foto: Promo
foto: Promo

U utorak, 12. jula posetioci bioskopa na otvorenom moći će da pogledaju film „20.000 Days On The Eart/ Nick Cave“. Rediteljski dvojac Forsita i Polard, u svom pažljivo komponovanom filmskom debiju kombinuju fikciju i stvarnost, privatni i javni život u jednom danu dinamičnog života poznatog muzičara. Pored Kejva, koji je i narator i članova njegovog benda, u filmu se pojavljuju i Kajli Minog, kao i engleski glumac Rej Vinston. Po završetku projekcije provod će se nastaviti uz koncert. 

 

Sreda 13.jul počinje koncertom majstora akustike, budući da od 19 časova do 21.30 nastupaju Mr. Swagger i Good old Woya & Friends. Nakon njih uslediće koncert kultnog novosadskog pank rok benda Atheist Rap, koji će na Adu doneti ogromnu energiju i 25 godina koncertnog iskustva.

 

foto: Promo

Snagu dobre pank rok muzike publika će moći da oseti i naredne večeri, u četvrtak od 21.30h uz šabački bend Goblini. Bend koji se devedesetih pozicionirao kao jedan od najvažnijih rok sastava u regionu, najavio je da će beogradsku publiku, još jednom, podsetiti na neke od najboljih numera savremene rok scene, kao što su „Cipjonka“, „Ima nas“, „Voz“, „Anja volim te“ i „U magnovenju“ koja je objavljena pre U petak zagrevanje počinje uz Garden Mainstream Trio od 19 sati, a od 22 sata slede najbolje pesme legendarnog Smaka uz Kepu &Free Spirit. I subota, donosi zanimljiv program uz svirke benda Antidepresiv od 18 sati, i od 20.30 koncerta benda Koalicioni Sporazum. Glavne zvezde te večeri biće još jedni veteran pank rok scene Six Pack, poznati po svojim kritikama društva, ali i nekim od najlepših ljubavnih pesama.

Program nedeljom rezervisan je za prave letnje matine žurke, Corona Summer Vibes, a za program ove nedelje od 17 do ponoći biće zadužen trojac Timbe, Kobazz i Iron.

 

Ulaz na Beer Garden je besplatan.

makonda-tracker