14. Belgrade Beer Fest: Bajaga&Instruktori, S.A.R.S. i kontroverzni Let 3 spremni da oduševe fanove

0
Lista hedlajnera ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa bogatija je za još jedan veliki bend sa ovih prostora.
foto: Promo
foto: Promo

Jedna od omiljenih grupa svih generacija Bajaga i Instruktori biće zvezde druge večeri festivala, u četvrtak, 18. avgusta. Proslavljeni bend sa bogatom diskografijom i velikim brojem hitova koji ih smešta u sam vrh rok scene bivše Jugoslavije, obećava još jedan koncert za pamćenje na Ušću.

"Pošto ove godine neće biti solo koncerta Bajage i Instruktora u Beogradu, Beer Fest je idealna prilika da se vidimo sa našim fanovima. Vrlo nam je bitan taj nastup na Beer Festu i spremamo iznenađenje, koje naravno nećemo da otkrivamo", izjavio je Bajaga.

Fanove nešto “tvrđeg”, alternativnog zvuka obradovaće informacija da je novo ime, na spisku regionalnih zvezda učesnika ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa, čuveni sastav iz Hrvatske Let 3.

 

foto: Promo

Kontroverzni Riječki rokeri koji su tokom više decenija postojanja, osim po brojnim hitovima postali poznati po provokativnim nastupima, obećavaju još jedan spektakularan koncert tokom prve večeri festivala. Sastav Let 3 se nakon dužeg perioda vraća u Beograd, gde su uvek davali svoj maksimum.


Sasvim sigurno je da će pretposlednje večeri festivala, u subotu, 20. avgusta, prostor ispred bine na Ušću biti maksimalno popunjen jer će nastupati miljenici beogradske publike - grupa S.A.R.S.

 

foto: Promo

 

Veliko koncertno iskustvo benda i činjenica da publika podjednako voli njihove stare i nove hitove, garantuju da će se iz više desetina hiljada grla čuti “Buđav lebac”, „Lutko”, “Perspektiva” , “Radujemo ti i ja”, “To rade” i mnogi drugi hitovi. S.A.R.S. ove godine proslavlja deset godina postojanja na regionalnoj sceni, a bend je za to vreme izdao šest albuma i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko miliona pregleda na Jutjubu.

 

Podsećamo vas da će ovim bendovima na Belgrade Beer Festu, koji se održava od 17. do 21. avgusta na Ušću, društvo praviti već najavljeni hedlajneri Rudimental, Dubioza Kolektiv, Massimo Savić, Vlatko Stefanovski i drugi, a uskoro ćemo objaviti i imena novih zanimljivih izvođača.

makonda-tracker