Avioni, kamioni, silikoni

Severina: Ova pesma će vam popraviti dan i u vama stvoriti osećaj da ste savršeni! (FOTO)

0
"Pesmu pevajte i ako nemate silikone. Popraviće vam dan i u vama stvoriti osećaj da ste savršeni", savetuje atraktivna pevačica Severina.
foto: Marko Vulević
foto: Marko Vulević

Popularna Severina Kojić ne krije zadovoljstvo zbog saradnje sa Sajsi MC, kao i oduševljenje Sekom Sablić, koja se u spotu pojavljuje u ulozi šefice fabrike proizvodnje savršenih žena.

 

foto: Marko Vulević

Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene. Tu spada i farbanje kose, depilacija brkova i nogu, vežbanje, solarijum, dijete...

 

Stih 'ti ih nisi ni kupio' pokazuje da je ona samostalna i da sa svojim telom radi šta joj je volja.

 

Pesma je zafrkancija i nemojte je slučajno shvatiti ozbiljno. Pevajte je i ako nemate silikone. Popraviće vam dan i u vama stvoriti osećaj da ste savršeni", ističe Severina.

 

foto: Marko Vulević

Zahvaljujem se Sajsi MC pre svega što je prekrasna i talentovana osoba, za sada još uvek kao MC i tekstopisac, no, ona je budućnost. Mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva.

 

Zahvaljujem se i Seki Sablić, velika mi je čast što je s nama u spotu. Svima nam je ulepšala mladost i život svojim ulogama, a privatno je još duhovitija i jako slatka... Ona je kult."

 

foto: Marko Vulević

Velika mi je čast što sam sarađivala sa Severinom na ovako uzbudljivoj i zabavnoj pesmi, koju prati fenomenalan spot. Verujem da će publika osetiti koliko smo se zabavljale na setu i u studiju... Drago mi je i ako smo uvele novi moto: Avioni, kamioni, silikoni", dodaje Sajsi MC.

 

foto: Marko Vulević

 

makonda-tracker