Radost! i Idol Mladih u Filiju

0
Koncertna promocija drugog albuma zagrebačke grupe Radost! održaće se u subotu šestog februara u klubu Fili.

U subotu šestog februara, u skoro obnovljenom klubu Fili, održaće se promocija drugog albuma zagrebačke grupe Radost! pod nazivom Radost! si i u radost ćeš se pretvoriti izdatog za beogradski Kornet.

Bend Radost! osnovan je 2006. godine u Zagrebu. Pored standardne postave koju čine braća Goran i Branko Bogunović, Mario Orač i Dimitrij Petrović, na albumima i koncertima kao stalni gosti se pojavljuje i nekolicina muzičara iz Srbije. Domaćoj publici ova grupa je pre svega poznata po učešću na kompilaciji Šta treba maloj deci u izdanju beogradskog Korneta, koji je koizdavač njihovog album prvenca Radost! oslobađa. Tokom tri godine postojanja, održali su mnogobrojne koncerte u regionu, a 2007. godine učestvovali su i na manifestaciji BELEF.

Uz grupu Radost! i njihove goste, posetioci će moći da uživaju i u specijalnom celonoćnom programu za koji će se pobrinuti domaćin DJ Tobić Tobić Idol mladih. Koncert počinje u 21 sat, a ulaznice će se prodavati na samom ulazu kluba Fili po ceni od 150 dinara.

makonda-tracker