DJ Martelo - muzika za hipstere u Novom Sadu

0
Britanski DJ Martelo nastupiće u subotu 27. februara u klubu Compressor u Novom Sadu na žurci u okviru serijala Music for the Hipster Generation. Na dva stejdža te večeri nastupiće i DJ Ahmaad, Cell D, Felony Flats, Flip i Boris YBCC.

Martelo aka Rajan Maher prošao je dug put od anonimnog DJ-a koji eksperimentiše i pravi odlične žurke do ponuda za saradnju koje su stizale od Marka Ronsona i Kanije Vesta. Radio je kao DJ na turneji Džastina Timberlejka, 50 Centa, Destiny's Child i nastupao u čuvenim londonskim klubovima kao što su Ministry of Sound, Herbal Nightclub i Fabric.

 

Ove godine Martelo je oficijelni DJ na turneji američke pevačice Santigold, a očekuju ga nastupi na Glastonburiju, japanskom Summersonicu i brazilskom TIM festivalu.

Martelo vrti najmoderniji UK underground zvuk a publiku u Novom Sadu očekuje sjajan provod uz mešavinu dubstepa, fidget housea, basslinea...

- Ja sam hip-hop DJ u srcu. Iako trenutno puštam veoma različite stvari, uvek mi je u glavi samo da napravim dobru žurku. Želim da se ljudi oznoje i da kažu ovo je najbolja noć u mom životu.

Pretprodaja ulaznica za žurku počinje desetog februara, putem Internet sajta Gigstix.com po ceni od 390 dinara. Ulaznice na dan žurke do ponoći će koštati 490 dinara, a nakon ponoći 590 dinara.

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGOVI: Novi Sad
makonda-tracker