Freemasons u Domu omladine

0
U subotu, 30. januara, u Domu omladine, sali Amerikana, u 21 čas, nastupa britanska house atrakcija Freemasons
foto: promo
foto: promo

Od kada je na Miami Winter Music Festivalu glasanjem u kom su učestvovali Radio1, The Box i MTV, Love On My Mind koji izvode Freemasons i Amanda Vilson proglašen za globalni plesni hit leta 2005., oni haraju svetskim i domaćim top listama.

Nova era njihovog delovanja počela je saradnjom sa vokalom Bejli Cuke u numeri Uninvited, koja je originalna pesma Alanis Moriset, glavna tema filma City of Angels. Freemasons poznati sup o veoma uspešnim remiksima hitova i saradnji sa brojnim popularnim izvođačima: Jamiroquai - (Don't) Give Hate a Chance, Faith Evans − Mesmerized (osvojio Grammy nagradu), Bijonse - Deja Vu (nominacija za Grammy), Bijonse duet sa Šakirom - Beautiful liar, Keli Roulend – Work, Kajli Minog - The One...

Freemasons su 2009. godine izdali i dvostruki CD Shakedown 2 koji uveliko nadmašuje prethodno izdanje sa remiksima Eurythimcs, Bijonse, New Order, te velikim ovogodišnjim letnjim hitom Heartbreak ft. Sofi Elis-Bekstor, koji je doslovno poharao sve svetske top liste.

Freemasons su gostovali i na Exitu i digli publiku do ekstaze sa svojim Feel Good decks & effects show, a 30. januara Džejms Viltšir i Rasel Smol obećavaju sjajnu zabavu u Dom omladine.

Karte su u prodaji na Blagajnama DOB-a i Bilet Servisa, kao i putem Ticket Line-a, po ceni od 800 din.

makonda-tracker