pokreni se

Njegova muzika će vas oduševiti: Najmlađi roker je promovisao svoj prvi album

0
Pred velikim brojem muzičara, javnih ličnosti, donatora, novinara i ljubitelja rok muzike, u "Wurst Platz" baru je promovisan prvi samostalni autorski cd "TERAM PO SVOM" najmlađeg rokera na svetu Nikole Džonija Rankovića. Prisutni su bili u prilici da premijerno vide i prvi spot za pesmu "Pokreni se".
foto: Promo
foto: Promo
Džonija
Nikola Čuturilo Čutura Prljavog kazališta The Churlians Prljavaca Džonija
Đule Van Gogh Riblja čorba Neverne bebe Generacija 5 Prljavi Inspektor Blaža Đorđe David Voja Aralica Miloš Radičević
foto: Promo


Džoni The Churlians Džoni Teram po svom

 Johnny je sigurno najmladji i najhrabriji medju nama koji je za prezentaciju svog talenta i ljubavi prema muzici odabrao rokenrol. Kao mlad čovek a uz to i kompletan autor svojih kompozicija, vodja benda koji vredno uči kako u školi, tako i sve ostalo vezano za gitaru, pevanje, pisanje tekstova, od mene zaslužuje i ima ogromno divljenje i podršku.", rekao je Žika Jelić iz Yu grupe. 
 

foto: Promo

 Kada sam počinjao rad sa Johhnyjem nisam ni slutio kuda bi to moglo da nas odvede. Učeći ga i radeći sa njim sam na kraju  shvatio koliko sam zapravo ja naučio od njega. Pre svega o predanosti, hrabrosti, talentu i ljubavi koja je svakog momenta bila pokretač svega", izjavio je Vojislav Aralica. 
 

foto: Promo

 Stara je mudrost da na mladima svet ostaje. I to mi vremešni sve češće izgovaramo. CD "Teram po svom" je još jedan u nizu koji tu izreku potvrđuje. Posle preslušavanja je jasno da je Džoni polozio malu rock maturu. Svira zrelo, kompaktno i tek se kroz  pevanje otkriva da iza ovog diska stoji dete. Ali stoji čvrsto i sigurno", kaže Petar Janjatović
 

makonda-tracker