Eksplozija energije

Da saberemo utiske: 7. "Antievrovizijski koncert" Mortal kombata (FOTO)

0
Velika pobeda je izvojevana, ali borba se nastavlja i narednih godina. Najveći "Antievrovizijski koncert" do sada, sedmi po redu, privukao je više od 1500 ljudi...
foto: Promo
foto: Promo
Mortal kombat

foto: Promo
Mortal kombat
foto: Promo

Prošla je i sedma 'Antievrovizija', sabrali smo utiske i još uvek nismo sigurni da li je ovo bio koncert ili utakmica. Sigurni smo samo u to da je ovo bio naš najveći samostalni koncert ikada! Oduševljeni smo atmosferom svih prijatelja koji su prisustvovali, a čak ni selidba sa Kalemegdana u zatvoreni prostor zbog kiše nije uspela da nam pokvari raspoloženje."

foto: Promo

U poslednji čas smo preokrenuli rezultat u 1500 pozitivnih ljudi sa bakljama u rukama i mnogo popijenog piva! Zahvaljujemo se organizatoru koncerta Route 011, koji je svim naporima činio nemoguće, gostujućim bendovima Irish Stew of Sindidun i Mrkoj Kapi, sa kojima smo delili binu, Magacinu Depo koji nam se našao u poslednji čas, studiju Berar na fantastičnoj rasveti i ozvučenju, Cigla&Krigla pabu, FK Metalcu i izdavaču Menart na podršci.

Zahvaljujemo se i svim novinarima, fotografima (profesionalnim i amaterima) koji su pokazali interesovanje za 'Antievrovizijski koncert'. Najviše se zahvaljujemo vama, prijateljima, koji ste došli na koncert i pevali svaku pesmu u glas."

foto: Promo

Vi nam dajete motivaciju da se svake godine sve više trudimo oko organizacije 'Antievrovizije', da ista bude sve veća i bolja jer vi ne zaslužujete reprizu reprize. Vidimo se sledeće godine!", poručuju iz Mortal kombata.

foto: Promo
Ovaj bend nastavlja sa svirkama, a sledeće stanice su Arsenal Fest u Kragujevcu i Park Fest u Užicu.
makonda-tracker