slavljenički koncert

Ako je vaše ime Divna, imamo dobre vesti za vas!

0
Divna Ljubojević i njen hor Melodi održaće slavljenički koncert 21. aprila u beogradskom Sava centru, za koji se već danima traži ulaznica više. Jedna od tih ulaznica može postati vaša, samo pod jednim uslovom - ako je vaše ime Divna!
foto: Promo
foto: Promo
Divna


Divna



Divna Ljubojević

Radni naziv koncerta je 'Beograd u susret Vaskrsu'. Od ove godine to postaje tradicija! Na repertoaru će 21. aprila biti vizantijska, srpska, ruska, grčka, bugarska duhovna muzika. Na pozornici će sa mnom, kao i uvek, biti 'Melodi', a u nekom trenutku i dragi gosti. Gosti su sa nama uvek o jubilejima i velikim koncertima", najavljuje Divna.


Radujem se veoma i koncertu u Sinagogi! Puno puta sam, još od studentskih dana na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, sa maestrom Jagustom, pevala u ovom nadahnjujućem, vibrantnom prostoru. Koncert će, kako i dolikuje, biti istog repertoara kao u Sava centru, no, verovatno zahvaljujući prirodi prostora, drugačijeg izvođačkog naboja!", poručuje Divna.

Divna

Divna Divna

Slavimo 25 godina poštovanja vere. Pojati – to je najduhovnija i najreligioznija stvar koja se može dogoditi. To što Divna radi prepoznaje se od Atlantika do Crnog mora, od Egeja do Baltika“, kaže ugledni novinar i publicista Petar Peca Popović.

makonda-tracker