iskreno

Oliver Dragojević za Naxi radio: Ljubomorno čuvam svoju intimu

0
Jedna od najvećih zvezda sa ovih prostora, čovek koji je simbol za more i ljubav, Oliver Dragojević, ovih dana u Splitu predstavio je „krunu“ svoje dosadašnje saradnje sa svojim prijateljem i kolegom, jednako popularnim i voljenim Zlatanom Stipišićem Džibonijem - album „Familija“.
foto: Željka Dimić
foto: Željka Dimić
Oliver
Naxi radio

Džiboni uvek ima osamsto planova a jednom prilikom je predložio zajedno nešto napravimo. Doneo je pesme kod mene, u Veloj Luci, zavukli smo se u jedno malo potkrovlje, on je doneo gitaru a ja klavijature i čim smo krenuli da sviramo odmah sam shvatio da će to biti nešto super... Džiboni je predložio da se zovemo „Familija“ a ja nisam bio siguran kako će baš dva muškarca biti familija, da nije to neka poruka u prenesenom smislu...“, priča Oliver kroz smeh i dalje objašnjava „odlučili smo da uključimo sve one koji su nama zadovoljni i kojima smo mi zadovoljni i da povežemo svu tu energiju kroz muziku- i tako je nastala Familija“.

foto: Željka Dimić

Oliver Dragojević Zdenko Runjić, 

Jesam ali ih nikada nisam nikome pokazao... Ne slažem se sa tim da čovek svoju intimu treba da otkrije bilo kome, možda sam egoista ili sam tvrdoglav ali ne dam! Da sam ja autor, ja nikome ne bih davao pesme“.


Olivera Dragojevića Naxi radiju Naxi Nacionalu
makonda-tracker