U prodaji ulaznice za Kleptona i Vinvuda

1
Ulaznice za koncert legendi rokenrol muzike Erika Kleptona i Stiva Vinvuda u prodaji su od srede 16. decembra, po cenama: 3300, 3490, 3950, 4950 i 5950 dinara
foto: promo
foto: promo

Ulaznice se prodaju na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, SKC – knjižara Delfi, Dom omladine, Eventim, Bilet Servis, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Prvih hiljadu kupaca koji kupe dve ili više ulaznica dobijaju na poklon primerak knjige Autobiografija Erika Kleptona, samo na biletarnici Beogradske arene i u knjižari Delfi (SKC)!

Za ovaj koncert u prodaji je pun kapacitet Beogradske arene, uz stajanje na parteru i Fan Pit prostor ispred bine.

Slavni britanski gitarista Erik Klepton nastupiće devetog juna u Beogradskoj areni koja je i organizator ovog koncerta. Klepton nastupa zajedno sa Stivom Vinvudom, starim prijateljem iz benda Blind Faith. Obojica gitarista, i Klepton i Vinvud, imaju veoma ugledne karijere i brojne titule vezane za svoja imena. Njihovi muzički stilovi prvi put su se spojili 1969. godine u bendu Blind Faith, grupi koja je bila pionir u spajanju rok i bluz muzike i koja je postigla ogroman uspeh kako studijskim radom tako i nastupima uživo. Uprkos dobrim ocenama kritike i publike, grupa je kratko trajala i obuhvatila jedan album i turneju. Od tada su ova dvojica velikana ostali dobri prijatelji. Godine 2008. održali su svoj prvi koncert kao duo, u Medison Skver Gardenu, i to posle skoro 40 godina od poslednjeg zajedničkog nastupa.

makonda-tracker