Koncert grupe Strip

Beogradski sastav Strip održaće koncert 17. decembra sa početkom od 22 časa u Pogonu Doma omladine. Tim nastupom planiraju da razviju postavljeni audio vizuelni standard koji se reflektuje na njihovim koncertima i u animiranim spotovima po kojima su poznati
0
1 / 2 Foto: Promo

Na koncertu grupa će predstaviti svog novog člana Jovanu Repović, koja će sa već poznatim Strip vokalom Marijanom Olbinom, pratiti tvrdi gitarski rif kombinovan karakterističnim zvukom hemonda po kome je grupa takođe poznata.

Grupa će na ovom novogodišnjem koncertu svirati poznate hitove sa prvog i drugog albuma: Lov na veštice, Psihomehaničar, Štiklom u čelo, Duh iz lampe, Moj dečko… Premijerno će izvesti i nekoliko pesama sa novog trećeg albuma koji je u pripremi, a koji će biti prezentovan publici početkom sledeće godine.

Na prošlogodišnjem koncertu u Domu omladine gostovali su Ivana Negativ i Ana Stanić, dok će ovogodišnji učesnici uz već poznatog glumca i muzičara Ivana Jevtovića ostati iznenađenje do početka samog koncerta.

Strip će u novogodišnjoj atmosferi predstaviti svojim fanovima jedinstveni dvočasovni audio vizuelni događaj. Cena ulaznice biće 500 dinara, a mogu se kupiti na blagajni Doma omladine i prodajnim mestima Eventim-a.

Specijalno za Facebook prijatelje u cenu jedne regularne karte prijatelji Stripa će moći da dobiju dve karte po ceni od 500 dinara.

Grupa Strip na muzičkoj sceni Srbije postoji od 2005. godine kada su izdali svoj prvi muzički album Strip. U junu 2008 izdaju drugi album Psihomehaničar, a krajem 2009 godine priređuju prvi veliki samostalni koncert u beogradskom Domu omladine. Od svog nastanka održali su brojne svirke u Beogradu, Novom Sadu, Vrnjačkoj Banji, EXIT 2005 & 2008, Jelen festival 2008, Beer Fest 2009.

Bend čine: vokal Marijana Olbina, vokal Jovana Repović, basista Milen Zlatanović – Zmo, gitarista Nikola Radaković – Džoni, bubnjar Dario Janošević, klavijaturista, producent i aranžer Milan Prokop,  Boris Topalović kompozitor, aranžer, tekstopisac, scenarista i režiser spotova, Petar Jovović – animacija i scenografija.

makonda-tracker