Ne propustite

Naša tehno zvezda Tijana T ovog petka preuzima čuveni londonski The Lab LDN

0
U petak, 18. marta s početkom u 17.30, gošća čuvenog The Lab LDN live prenosa biće naša Tijana T.
Foto: Promo
Tijana T
Tijaninog Point G DJ Gregory Tijaninog OVDE


Tijana T spada u ključne figure beogradske muzičke scene već više od deset godina, a tokom poslednjih par godina njena karijera vidno napreduje sa više internacionalnih i regionalnih nastupa nego ikada. Između ostalog bila je headliner u Space-u na Ibizi kao i u najpopularnijem klubu na svetu - berlinskom Berghain/Panorama Baru. Njen Boiler Room set iz 2014. i dalje osvaja novu publiku, a Tijana i nove teritorije. 

U subotu, 16. aprila, Tijana će nastupiti u Magacinu Depo na jednoj od najatraktivnijih žurki ovog proleća, i to uz dve najveće ženske tehno zvezde današnjice – Hajdi i Kim An Foksmen! Ove dve dame znaju šta je odličan scenski nastup, a to su nam pokazale prilikom sada već legendarnog nastupa na Dance Areni Exit festivala 2014. godine. Uz Kristijana Molnara, autora emisije Christallization, ova žurka je sigurno ne što što ne smete propustiti.

Kontigent super-promotivnih ulaznica za ovaj spektakl u organizaciji Music Connection - a je rasprodat, a u toku je nova promo akcija u okviru koje cena karte iznosi 800 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs, a organizatori apeluju na sve zainteresovane da nabave svoju kartu na vreme.
 

makonda-tracker