Grudnjacima na Backstreet boys

0
Počelo je odbrojavanje do beogradskog koncerta najvećeg američkog boy benda na svetu, Backstreet boys, u utorak 15. decembra u Beogradskoj areni. Organizatori najavili početak koncerta u 20 časova

Fanovi Backstreet boys iz okruženja već nekoliko dana pristižu u Beograd. Više od 100 vatrenih obožavateljki Backstreet Boysa stiglo je pre dva dana u Beograd iz Bugarske, a danas dolaze i fanovi iz Bosne i Hercegovine, Rumunije i Hrvatske. Zadovoljne koncertom koji je nedavno održan u Zagrebu, grupa od 50 devojaka obezbedila je sebi priliku da u muzici i sjajnoj koreografiji uživaju još jednom u ovoj godini i to dolaskom na beogradski koncert. One su, kako kažu, nakon sjajnog provoda u Zagrebu, gde su na članove američkog boy benda bacale grudnjake na kojima su bili ispisani njihovi brojevi telefona, odlučile da to sve urade još jednom i to u Beogradu.

Ulaznice za koncert Backstreet Boys mogu se naći u svim poslovnicama Eventima, kao i na blagajni Arene Beograd, u Delta Cityju, Bilet servisu, prodavnicama Mamuta i IPS-a. A cena ulaznica za ovaj muzički spektakl kreću se od 2.310 dinara za tribine, 2.410 za parter, a 3.010 za Fan pit, dok je za kartu u VIP loži potrebno izdvojiti 4.510 dinara.

 

makonda-tracker