Poklanjamo karte za Zabranjeno pušenje

0
Zagrebački bend Zabranjeno pušenje promovisaće novi album Muzej revolucije koncertom 12. decembra u Domu omladine, a čitaoci portala Story.rs mogu da osvoje besplatne ulaznice
foto: promo
foto: promo

Album Muzej revolucije zagrebačkog sastava Zabranjeno pušenje objavljen je na 92. godišnjicu Oktobarske revolucije, sedmog novembra, i to u isto vreme u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, i koji dan kasnije u Sloveniji. Kuriozitet je da se deveti studijski album ovog benda u nekim zemljama deli kao poklon, a u nekim prodaje po simboličnoj ceni uz ulaznice za njihove koncerte. Na ovaj potez odlučili su se kako bi svi fanovi grupe, koji su uglavnom srednjoškolci i studenti, mogli što je moguće lakše da dođu do originalnog nosača zvuka.

- Mi smo objavili ovaj album po principu po kom su nekad poslovali šverceri farmerkama. Kad ih uhapse govorili bi: nama nije važna zarada, nego da se raja obuče! – objašava ovaj potez frontmen benda Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson.

Iako cena albuma nije visoka, radi se o vrlo luksuzno opremljenom izdanju. Omot albuma je ekopack, tu je i knjižica od 16 stranica sa svim tekstovima pesama s albuma, a CD uključuje i multimediju. U Srbiji je Muzej revolucije poklon svim kupcima ulaznice za beogradski koncert povodom izlaska albuma, koji će biti održan u Domu omladine Beograda u subotu 12. decembra. Karte za koncertz prodaju se po ceni od 1200 dinara, a na pitanje šta Beograđani mogu očekivati od ovog koncerta, popularni Sejo kaže:

- Biće tri-četiri pesme sa Muzeja revolucije. One su kao onaj Lekić što je uš'o protiv Koreje, da i on trči deset minuta da se pokaže. Nove pesme tako treba da uđu u ligu pesama koje radimo već 25 godina, da se vidi da li imaju svoje mesto.

Ukoliko želite da osvojite ulaznice za ovaj koncert, pošaljite što pre mejl na v.nikolic@adriamedia.rs.

makonda-tracker