Exit: Ulaznice rasprodate u rekordnom roku

0
Prve promotivne ulaznice za Exit po ceni od 4990 dinara rasprodate u rekordnom roku, nova cena ulaznice iznosi 6490 dinara
foto: promo
foto: promo

Sve ulaznice za Exit po prvoj promotivnoj ceni od 4990 rasprodate su u rekordnom roku. Na sajtu Gigstix.com i dalje se mogu kupiti ulaznice u pretprodaji po drugoj promotivnoj ceni od 6490 dinara, što iznosi 41 odsto popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznice od 10990 dinara. Broj ovih ulaznica takođe je ograničen. Kao i svake godine, Exit je nagradio svoju najverniju publiku koja već godinama kupuje ulaznice na samom početku prodaje, pre objavljivanja programa festivala i dao im mogućnost da pre svih, 25. novembra, kupe ulaznice po ceni od 3990 dinara, koje su takođe prodate u roku od nekoliko minuta. Exit će i u buduće nastaviti ovu praksu, tako da će član privilegovanog Exit kluba postati svako ko putem sajta Gigstix.com kupi ulaznicu za neki od projekata koje organizuje Exit. Na taj način će dobiti mogućnost da među prvima kupi kartu za festival sa najvećim popustom u odnosu na redovnu cenu. Sve informacije o prodaji ulaznica mogu se pronaći na sajtu www.exitfest.org.

Exit festival nominovan je još jednom za najbolji festival u Evropi i to za prestižnu Best Major Festival nagradu, za koju će se boriti najvažniji i najveći evropski festivali. Virtual Festivals Europe, prvi onlajn portal za organizatore evropskih festivala i njihovu publiku, u saradnji sa Yourope, evropskom asocijacijom 56 najvećih festivala u Evropi, organizuje po prvi put dodelu nagrada za najbolje evropske festivale, a pobednike će odlučiti publika glasanjem putem Interneta na adresi www.eu.virtualfestivals.com. Prvi krug glasanja trajaće do 16. decembra.

makonda-tracker