Exit: 500 najjeftinijih ulaznica za najbrže

0
Prodaja ulaznica za najvernije posetioce Exit festivala, članove Exit kluba , koji su od 25. novembra imali priliku da kupe ulaznice po ceni od 3990, a nakon toga od 4990 dinara završena je danas
foto: promo
foto: promo

Redovna prodaja ulaznica počinje u ponedeljak sedmog decembra u 12 časova na sajtu Gigstix.com, a zbog velikog interesovanja članova Exit kluba i rasprodatih prvih promotivnih ulaznica, u redovnoj prodaji će se naći još samo 500 ulaznica po ceni od 4990 dinara. Kada se naruče i prodaju sve ulaznice po prvoj promotivnoj ceni, ulaznice će moći da se naruče i kupe po drugoj promotivnoj ceni od 6490 dinara, dok će redovna cena ulaznica iznositi 10990 dinara. Svi koji budu želeli da naruče ulaznice po promotivnim cenama, a nemaju svoj nalog na sajtu Gigstix.com, mogu od danas da se registruju kako bi u ponedeljak u podne lakše pristupili aplikaciji za kupovinu ulaznica. Kao i svake godine, Exit je nagradio svoju najverniju publiku dajući im mogućnost da pre svih kupe ulaznice sa popustom od 63 odsto. Ulaznice po ceni od od 3990 dinara rasprodate su za samo nekoliko minuta, a prodaja ulaznica po ceni od 4990 produžena je za sve koji su imali nalog i kupovali ulaznice putem sajta Gigstix.com. Exit će i u buduće nastaviti ovu praksu, tako da će član privilegovanog Exit kluba postati svako ko putem sajta Gigstix.com kupi ulaznicu za neki od projekata koje organizuje Exit. Na taj način će dobiti mogućnost da među prvima kupi kartu za festival sa najvećim popustom u odnosu na redovnu cenu. Ulaznice za Exit naručuju se  putem aplikacije na sajtu Gigstix.com gde se posetioci mogu registrovati tako što će upisati svoju važeću mejl adresu i lozinku po svom izboru. Nakon toga će automatski primiti mejl sa linkom za aktiviranje svog računa za kupovinu. Svi oni koji su na sajtu Gigstix.com ranije već otvorili račun za kupovinu ulaznica, moći će da ga koriste i za kupovinu Exit ulaznica.

Exit festival nominovan je još jednom za najbolji festival u Evropi i to za prestižnu Best Major Festival nagradu, za koju će se boriti najvažniji i najveći evropski festivali.  Virtual Festivals Europe, prvi onlajn portal za organizatore evropskih festivala i njihovu publiku, u saradnji sa Yourope, evropskom asocijacijom 56 najvećih festivala u Evropi, organizuje po prvi put dodelu nagrada za najbolje evropske festivale, a pobednike će odlučiti publika glasanjem putem Interneta na adresi www.eu.virtualfestivals.com. Prvi krug glasanja trajaće do 16. decembra.

 

 

makonda-tracker