Velika tehno žurka

DJ zvezda Matador u Beogradu

0
Jedna od najvećih tehno zvezda današnjice, irski DJ i producent Matador, dolazi u Beograd 26. februara i tada će nastupati pred beogradskom publikom u Hangaru kod Luke Beograd.

Iste večeri za ljubitelje tehno muzike puštaće muziku i tehno princeza Lea Dobričić, doajen tehno scene Marko Milosavljević, kao i ekipa u usponu - DBDZ. 

Inače, Gevin Linč, poznatiji kao Matador, rođen je u Dablinu gde je svoju karijeru započeo kao inženjer zvuka i DJ u manjim klubovima. Matador je ubrzo bio deo lajnapa svih velikih klupskih događaja u najpoznatijim klubovima na svetu, a rezidentura u klubu Space na Ibici.

Prava šansa za svetski uspeh stigla uz Enter, party brend koji je Matadoru doneo nastupe od Brikstona i Amsterdama, pa sve do Los Anđelesa i Majamija .2014. godine proglašen je za najboljeg Live izvođača na Ibici, a tokom 2015. sledi veliki broj nastupa koji potvrđuju ovu titulu. 

Ovo će biti prvi put da Matador gostuje u Beogradu, a drugi put u Srbiji nakon nastupa na Exit festivalu 2013.godine. Do ponedeljka su u prodaji ulaznice po promo ceni od 800 dinara, – a za one koji žele da u ovom spektaklu uživaju iz udobnijeg aranžmana, u prodaju su puštene i VIP karte po ceni od 1500 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. 

 
makonda-tracker