Backstreet boys uskoro u Areni

3
Najpoznatiji boy bend svih vremena Backstreet boys održaće koncert u Beogradu, 15. decembra 2009. godine sa početkom u 20 časova
foto: promo
foto: promo

Backstreet boys uveliko su na svojoj evropskoj turneji koju su počeli koncertom u Portugaliji, a završiće je nastupom u Danskoj. U okviru turneje, koja je nazvana po poslednjem albumu This Is Us, Backstreet Boys će održati koncert i u Beogradu.

Nakon dosta čekanja, pesma Straight Through My Heart (Soldier Down), sa poslednjeg albuma, ugledala je svetlost dana, a publika će je uživo čuti u Beogradskoj areni 15 decembra. Dugo se čekalo na još jedan hit ovih momaka, koji nikako nisu razočarali svoje fanove. Naime, novi hit podseća na najbolje dane ove pop grupe na njihove evergreen hitove poput I' Never Break Your Heart ili Shape of My Heart. Nova pesma Straight Through My Heart nalazi se na vrhu svih muzičkih top lista u svetu, a dobila je i svoju ekranizaciju.

Backstreet Boys u Beograd dolaze dan pre održavanja koncerta, ne samo da bi uradili probe u Areni, već i da bi se upoznali sa gradom i publikom pred kojom će nastupiti. Pored obilaska prestonice, ovom bendu biće i napravljena žurka dobrodošlice, na kojoj će najveći fanovi imati prilike da ih upoznaju.

makonda-tracker