Prvi album Marka Nastića besplatno na sajtu Exitmusic.tv

0
Prvi album našeg najpoznatijeg DJa Marka Nastića pod nazivom Music For The People, biće objavljen na sajtu Exitmusic.tv, u ponedeljak 30. novembra, i svim posetiocima ovog sajta biće dostupan za besplatan download
foto: promo
foto: promo

Istog dana Marko Nastić, koji album izdaje pod pseudonimom Fatboy Jr, i Exit Music online etiketa predstaviće svoje trenutne aktivnosti i buduće planove na promociji koja će se održati u 14 časova na Miletićevom trgu u Novom Sadu.

Nastić će se na ovaj način pridružiti Obojenom Programu, čiji je album do sada imao više od 30 000 downloadova, i E-play-u kao treće ime Exit Music scene koja omogućava besplatno skidanje albuma. Očekuje se da svoja nova izdanja na sajtu Exitmusic.tv uskoro objave i bendovi Overdrive, Trance Balkan Desorganisation i The Good Guys.

Posetioci promocije u Novom Sadu biće u prilici da među prvima čuju kako zvuči Markova šetnja kroz žanrove elektronske muzike u koju je krenuo na svom prvom albumu. Nastić je Music For The People radio u saradnji sa svojim prijateljima i saradnicima sa ovdašnje muzičke scene, među kojima su Đorđe Miljenović, Una Senić, Džoni Racković i mnogi drugi.

Njegova dosadašnja izdanja, uskovitlani nastupi sa tri audio sistema, koji obuhvataju tribal i tech-house, electro i techno, kao i klupske produkcije za Umekovu i Kanzyanijevu izdavačku kuću Earrisistible, pretvorili su ga u traženog disk džokeja koji nastupa svuda po svetu. Marko Nastić je i osnivač izdavačke kuće Recon Warriors, a ova promocija će biti svojevrsno zagrevanje za njegov nastup 12. decembra u klubu Amnesia u Novom Sadu.

makonda-tracker