Džinovi i patuljci: Rame uz rame

0
U organizaciji Fonda Deca deci i Beogradske dečje filharmonije, a pod pokroviteljstvom Komercijalne banke, 26. novembra sa početkom u 20 časova u Zadužbini Ilije M. Kolarca održava se jesenji koncert Džinovi i patuljci Rame uz rame

Mali muzičari će svirati rame uz rame sa svojim starijim kolegama, a među kojima će se naći najveća imena domaće muzičke scene.

Tako će na koncertu publika imati priliku da čuje i vidi kako to deca ali i odrasli, vešto izvode kompozicije Sarasatea, Piacole, Krajzlera, Mokranjaca..., kao i poneke muzičke hitove.

Zajedno sa 15 članova Beogradske dečje filharmonije nastupaju Jelena iz grupe Zana, Sanja Ilić, Jadranka Jovanović, Ognjen Popović, Ognjan Radivojević, Teodora Bojović, Nikola Rackov, Miloš Milovanović, voditelj televizije B92, balerina Drina Durić, kao i gudački kvartet Intermeco. Specijalno iznenađenje večeri biće mali ali veoma ozbiljni bubnjar Đurađ koji će svirati sa Dragoljubom Đuričićem.

Karte za koncert se mogu kupiti na biletarnici Ilije M. Kolarca po ceni od 500 din. Sav prihod od kupljenih karata odlazi u Fond Deca deci, kako bi se pomogao rad i razvoj mladih muzičkih talenata.

 

makonda-tracker