Soul Activation i Rok Golob

0
U ponedeljak, 23. novembra, u klubu Magacin, sa početkom od 23 časa, prvi put u Beogradu nastupiće svetski popularan gospel, r/b, funk bend Soul Activation, u pratnji slovenačkog kompozitora Roka Goloba
foto: promo
foto: promo

Nakon nastupa na novosadskom Jazz festivalu u SNP-u u četvrtak 19. novembra, i Beograđani će imati prilike da uživaju u muzici koja je već osvojila ljude širom sveta.

Rok Golob je primetio grupu pod nazivom Firm Foundation pre tri godine, dok su svirali u Los Anđelesu. Pomislio je da se radi o šali kada mu je gitarista Dejvid Klark ponudio da im bude producent. Bend je zvučao odlično, ali ono što mu je nedostajalo bile su autorske pesme napisane baš za njih. Godine 2009. Rok je pozvan da napravi čitav jedan projekat sa Big bendom RTV Slovenije. Pošto je oduvek voleo da isprobava nove i uzbudljive kombinacije sastavio je ovaj gospel, r/b, funk bend zajedno sa Big bendom RTV Slovenije i reperima Muratom & Joseom. Rezultat je bio moćan projekat sa internacionalnom grupom ljudi i fascinantna turneja. Tako je rođena grupa Soul Activation koja je započela svoje uspešno putovanje po svetu.

Ulaz na koncert je slobodan.

makonda-tracker