Kultur Shock u SKC-u i Tremi

Bend Kultur Shock nastupiće trećeg decembra u Livingroomu beogradskog SKC-a, a šestog decembra u klubu Trema u novom Sadu. Karte u pretprodaji po ceni od 400 dinara, na dan koncerta 600 dinara
0
1 / 8 Foto: Promo

Nakon tri studijska i dva live albuma, Kultur Shock se vraća sa svojim četvrtim studijskim ostvarenjem Integration, albumom koji prezire i odbija žanrovsko svrstavanje, produktom dugogodišnje saradnje benda sa legendarnim producentom Džekom Endinom, koji u svojoj biografiji ima i produkcije albuma velikana kao što su Nirvana i Soundgarden.

Uz svoj dobro poznati beskompromisni, brzi i agresivni Kultur hock zvuk, utemeljen na bešavnoj fuziji rocka, punka i balkan folka, bend je prešao i nove stilske granice. Istražujući art-rock svet, violinskim i trubačkim deonicama u rasponu između lirskog do potpuno neurotičnog i to sve spajajući inspirativnim pevanjem Đina Jevđevića i cele ekipe, Integration je nesumnjivo čistokrvni punk-rock album čvrsto nabijen folk uticajima. Album obećava još jedan neverovatan doživljaj za svakoga ko ceni poštenih i žestokih devedeset minuta čistog muzičkog uzbuđenja koje bend isporučuje uživo na bini.

Promotivna turneja započela je u Švajcarskoj a završava se u Srbiji. U nešto manje od dva meseca obišli su celu Evropu kroz 17 zemalja, od Kopenhagena do Rima i od Londona do Istanbula. Budite spremni za sjajan muzički doživljaj i ne propustite nastup ovog vrhunskog multikulturalnog i multinacionalnog benda koji već odavno spada u sam vrh svetske progresivne muzičke scene.

makonda-tracker