Hladno pivo greje Novi Sad

0
Godinu dana posle nezaboravnog koncerta pred četiri hiljade posetilaca u Hali sportova u Beogradu, zagrebački rokeri Hladno pivo spremni su da takav spektakl prirede Novosađanima 18. decembra u hali Master Novosadskog sajma
foto: promo
foto: promo

Hladno pivo se ove jeseni prilično povuklo iz javnosti da na miru počnu pripremanje novog albuma, naslednika regionalno uspešne Knjigu žalbe, ali frontmen Mile Kekin kaže da je svirka u Novom Sadu više nego valjan razlog da se prekine izolacija i bend ponovo popne ne binu. Zagrepčani kratko i jednostavno poručuju Novosađanima da ih usred decembra očekuje vrelo veče uz Hladno pivo! Predgrupa su novosadski ska majstori Ringišpil.

- U Novom Sadu svaki put bude sve bolje i bolje, tako da očekujem da će opet biti dobar koncert i super zabava. A ima i jako puno lijepih cura, premda ja to ne gledam jer sam oženjen - kaže za sajt agencije Long Play Mile.
Ako kojim slučajem niste bili prošle godine u Hali sportova, a u opštoj besparici niste bili u mogućnosti da se radujete uz Hladno pivo letos na Exitu, osmehuje vam se treća sreća da za samo 800 dinara prisustvujete trenutno jednoj od najmoćnijih rokenrol predstava na prostoru bivše Jugoslavije. Uostalom, ko je bio u Hali sportova i na Exitu, zna zašto treba otići i treći put! Ali požurite! Ulaznice su tako bezobrazno jeftine samo do 14. decembra, a od tada su 1.000 dinara.

Ulaznice se prodaju u Novom Sadu u CD shopu Mungos do dana koncerta, kada ćete ih moći naći na blagajni Sajma Master Sale. Beograđani spremni na izlet do Novog Sada ulaznicu za svoje Hladno pivo mogu kupiti na blagajni Doma omladine.

makonda-tracker