Spandau Ballet u Beogradskoj areni

Zlatni dečaci novog talasa nastupiće 26. februara u Beogradskoj areni u okviru svoje turneje The Reformation Tour
0
1 / 3 Foto: Promo

Posle 20 godina pauze, naša publika imaće priliku da na sceni vidi jedan od najpoznatijih bendova iz osamdesetih. Spandau Ballet su obeležili čitavu jednu epohu u muzici.

Za samo nekoliko godina prešli su put od klupskih svirki do stadiona. Njihova muzika se slušala u klubovima Sohoa i Ibice ali i na stadionskim koncertima po Evropi i Australiji. Zajedno sa drugim čelnicima novog talasa, Spandau Ballet su obeležili jednu od najvažnijih muzičkih decenija.

Jedan su od najuspešnijih bendova osamdesetih, sa 25 miliona prodatih ploča, šest multi-platinumskih albuma i 23 hit singla. Godine 1986. u jeku najveće popularnosti, održali su koncert u Beogradu. Krajem osamdesetih prestaju da sviraju zajedno.

Sa novim albumom krenuli su na svetsku turneju pod simboličnim nazivom The Reformation Tour. Publika u Beogradu imaće priliku da uživa u pesmama čije reči i melodije dobro poznaje: True, Gold, Through The Barricades, To Cut A Long Story Short... Uz to, posetioci u Areni imaće i jedinstvenu priliku da čuju i pesme sa novog albuma među kojima se posebno izdvaja Once More...

Karte za koncert Spandau Ballet u Beogradu mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, Card Service, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Cene karata su od 1700 do 3900 dinara, a u prodaji su od petka, 13 novembra.

makonda-tracker