Novi album Džoš Stoun

0
Novi album Colour Me Free britanske soul pevačice Džoš Stoun od početka novembra prodaje se i kod nas posredstvom Dallas Rcordsa, a najavljen je novim singlom Free Me
foto: promo
foto: promo

Album je sniman u Mama Stone's koncertnoj dvorani u Velingtonu, koja je vlasništvo pevačicine majke. Uz Džonatana Šortena i Konora Rivsa sa kojima je radila i na platinastom Mind, Body & Soul albumu, koprodukciju je potpisala i Džoš Stoun. I ovog puta je ponudila mešavinu popa, soula, R&B-ja, funka, hip hopa i gospela. 

- Album je vrlo sirov, nastao je kao jam-session koji sam uradila sa grupom muzičara i autora. Bez diktiranja i pritisaka. Bio je to prirodan proces u kome je svaki muzičar imao slobodu da stvori svoj zvuk. To je iskren i tačan prikaz mene kao umetnika i osobe kakva sam sada. Zaista sam ponosna na album i uzbuđena što će ljudi imati priliku da ga čuju – rekla je dvadesetdvogodišnja kantautorka.

Na snimanju su učestvovali i brojni gosti: Džef Bek i Šila E. na Parallel Lines, Rafael Sadik (producent Introducing Joss Stone albuma) na Big Ole Game, reper Nas u Govermentalist i saksofonista David Sanborn u I Believe In To My Soul.

Džoš Stoun je do sada prodala više od osam miliona albuma. Četiri puta je nominovana za Grammy i tri puta za Britt Awards.

makonda-tracker