Kaliopi: Nezaboravno veče

Kaliopi i Edin Karamazov održali su koncert u salonu makedonske opere i baleta i predstavili novi album Oblivion
0
1 / 3 Foto: Promo

Cela estradna i društvena elita Makedonije pre nekoliko dana sastala na promociji novog albuma Oblivion Kaliopi i Edina Karamazova u salonu makedonske opere i baleta. Tako je album koji je namenjen svetskom muzičkom tržištu svoje putovanje započeo u Skopju, a ubrzo će biti objavljen i promovisan u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu, Ljubljani...

Zajednički album Oblivion s dugogodišnjim prijeteljem i izuzetnim muzičarem Edinom Karamazovim svakako predstavlja prekretnicu u karijeri i životu prve dame makedonske muzike. Kaliopi je tokom gala koncerta na kome su izvedene sve pesme s albuma Oblivion bez poteškoće pevala na tečnom portugalskom, španskom, francuskom, engleskom, nemačkom i makedonskom jeziku, a pratili su je srcem i dušom Edin Karamazov na gitari i leutu, mladi hrvatski gitarista Darko Pelušan i cenjeni makedonski kontrabasist Velko Todevski.

U intimnoj atmosferi stvorenoj za uživanje Edin Karamazov sasvim iskreno se obratio publici: Dobrodošli na upoznavanje s jednom drugačijom Kaliopi! Ako nas želite nagraditi aplauzom, učinite to, a ako ne, samo zatvorite oči i uživajte!

makonda-tracker