Zabranjeno pušenje: Muzej revolucije

1
Album Muzej revolucije zagrebačkog sastava Zabranjeno pušenje biće objavljen na 92. Godišnjicu Oktobarske revolucije, sedmog novembra i to u isto vreme u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, i koji dan kasnije u Sloveniji
foto: Saša Midžor Sučić
foto: Saša Midžor Sučić

Muzej revolucije je deveti studijski album grupe Zabranjeno pušenje. Istovremeno, računajući i tri kompilacije kao i dva live albuma, reč je o 14. albumu grupe ukupno.

Izdavač albuma za Sloveniju je magazin RSQ, za Hrvatsku Croatia Records, za BiH Hayat Production, za Srbiju Long Play i za Crnu Goru nezavisni dnevnik Vijesti.

Grupa Zabranjeno pušenje je uz pomoć sponzora omogućila svojim fanovima da album Muzej revolucije kupe veoma povoljno, a u nekim zemljama i da ga dobiju na poklon. Na ovaj potez odlučilili su se kako bi svi fanovi grupe, koji su uglavnom srednjoškolci i studenti, mogli što je moguće lakše da dođu do originalnog nosača zvuka.

Istovremeno, radi se o vrlo luksuzno opremljenom izdanju. Omot albuma je ekopack, tu je i knjižica od 16 stranica sa svim tekstovima pesama s albuma, a CD uključuje i multimediju.

U Srbiji će album biti poklon svim kupcima ulaznice za beogradski koncert povodom izlaska albuma, koji će biti održan u Domu omladine Beograda u subotu 12. decembra. Ulaznice za beogradski koncert prodaju se od sedmog do devetog novembra po ceni od 1000 dinara, a od devetog za 1200 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Doma omladine Beograda.

makonda-tracker