Monografija benda Atheist rap

0
U petak šestog novembra u Velikoj sali SKC-a grupa Atheist rap promovisaće monografiju benda i najaviti novi album
foto: promo
foto: promo

Grupacija Atheist rap svoju slavljeničku godinu radno privodi kraju. U prethodnih šest meseci na turneji kojom su obeležili 20 godina postojanja benda odsvirali su više od 30 koncerata po regionu.

Povodom obeležavanja ovog jubileja SKC Novi Sad je objavio monografiju 20 godina stihije Ujutro smo mamurni i gadni koja hronološki prikazuje faze kroz koje je bend prolazio. U pitanju je luksuzno upakovana knjiga, bogata fotografijama, na 64 strane, formata LP ploče. Sastavni deo monografije je i CD sa nikada ranije objavljenim snimcima pesama koje su već dobro poznate široj publici

Promocija je zamišljena kao druženje članova Atheist Rapa sa novinarima i fanovima, koji će na promociji moći da pogledaju monografiju, kao i da čuju disk.

U znak zahvalnosti svojoj publici na podršci koju su im pružili i tokom jubilarne turneje, Ateisti su odlučili da svoj novi studijski album Priče matorih pokvarenjaka poslave 30. novembra na besplatno skidanje (free download) putem Interneta.

Ateisti će ovu svoju ideju realizovati u saradnji sa brendom s kojim poslednjih godina uspešno saradjuju, tako da će novi album svima biti besplatno dostupan na adresi www.converse.rs 

Istovremeno će u saradnji sa Ustanovom SKC Novi Sad izaći i tvrdo pakovanje istog albuma koje će sadržati i nekoliko bonus pesama.

makonda-tracker