Prvi album grupe Stuttgart Online

0
Debi album sastava Stuttgart Online - Radost svakom domaćinstvu, u prodaji je od 28. oktobra
foto: promo
foto: promo

U pitanju je sedmo izdanje u ediciji Nova srpska scena, kojom producentska kuća Digimedia, u saradnji sa izdavačkom kućom Odličan Hrčak želi da predstavi novi talas originalnih domaćih bendova koji su svoju afirmaciju doživeli kroz rubriku Scena, web magazina POPBOKS.

Grupa Stuttgart Online, koju čine Bojan Slačala i Marko Barišić, postoji od 2006. godine. Web magazin Popboks ih proglašava za najbolje debitante 2007. godine. Njihovi samizdat singlovi su se više puta nalazili na relevantnim domaćim radio listama. Bitni nastupi u biografiji su EXIT 2007 i 2009, Art & Music festival u Puli 2008, kao i veliki broj nastupa u regionu: Novi Sad, Zrenjanin, Pančevo, Niš, Zagreb, Velika Gorica, Skoplje, Kumanovo...

Album Radost svakom domaćinstvu snimljen je tokom 2009. godine u studiju Digimedia u Beogradu. Producent je Boris Mladenović, a postprodukciju i mastering potpisuje studio Digimedia.

Izuzetan doprinos u izradi ovog albuma nesebično su dali članovi beogradskih grupa Repetitor, Multietnička Atrakcija, Nežni Dalibor, Kriške i Grupa kao takva.

makonda-tracker