Loren Garnije uživo u Beogradu

0
Na drugom ovogodišnjem BECK’SPERIENCE-u zvezda večeri biće Loren Garnije koji će nastupiti uživo sa bendom u subotu, sedmog novembra 2009, sa početkom u 22 časa, u velikoj sali Doma omladine Beograda. Tada će domaćoj publici predstaviti svoj novi album i izbo
foto: promo
foto: promo

Nastup Lorena Garnijea i njegovog benda u Beogradu, u okviru drugog ovogodišnjeg BECK’SPERIENCE-a, predstavlja deo turneje Tales Of A Kleptomaniac koja je do sada obuhvatila više od 50 nastupa u evropskim i svetskim metrolopama, kao i mnoge festivale (Dissonance, Orleans Jazz Festival, T In The Park, Benicasim, Beachdown, Creamfields, Amsterdam Dance Event, I Love Techno...)

Vrlo mali broj vrhunskih disk džokeja i producenata poseduje talenat i veštinu da u svoje setove i muziku inkorporira sve relevantne stilove plesne i klupske muzike, da sa lakoćom kreira uvek svež i jedinstven muzički izraz ostajući uvek na vrhu bez obzira na dolazeće i odlazeće trendove. Loren Garnije je duže od dve decenije prvi među njima.

Uz epitet jednog od najboljih i najpopularnijih disk džokeja svih vremena, Loren je ispisao priču o tehno muzici i kulturi u knjizi Electrochoc koja je prevedena na nekoliko jezika, pored ostalih i na srpski, a prodata u nekoliko stotina hiljada primeraka. U maju 2009. objavio je novi album Tales Of A Kleptomaniac kojim ponovo istražuje ali i pomera granice savremene plesne muzike. Lagodno ploveći kroz house, techno, dubstep, hip hop i jazz Loren demonstrira fantastičnu raznovrsnost iskusnog producenta i autora, ali i neiscrpnu energiju iskrenog ljubitelja muzike. Od pre nekoliko godina poznat je i po sjajnim koncertima na kojima nastupa sa grupom vrhunskih muzičara.

Ograničen broj ulaznica po pretprodajnoj ceni od 990 dinara u prodaji je od 21. oktobra 2009. godine na blagajni Doma omladine, u Bilet servisu i IPS prodavnicama u Beogradu i Srbiji.

 

makonda-tracker