Plavi Orkestar u studiju

Popularni sarajevski bend ovih dana snima novi singl u studiju Janka Mlinarića, a album najavljuju za februar sledeće godine
0
1 / 5 Foto: Sandi Remec

Godina 2010. biće obeležena novim pesmama i velikom povratničkom ex-Yu turnejom Plavog orkestra. Muzički spektakl održaće se 27. marta 2010. godine u Areni Beograd. Članovi grupe će za beogradski koncert, kako su i obećali, uprkos velikom interesovanju za fan pit, obezbediti mesto u ovom prostoru najvernijim ljubiteljima benda. Naime, svi oni koji su u maju 2009. kupili ulaznice za ekskluzivni mini koncert održan u SKC-u, moći će da ih zamene već od danas na Eventim blagajni, u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu.

Plavi orkestar se već nekoliko dana nalazi u izolaciji, odnosno u studiju legendarnog Janka Mlinarića Trulog, gde vlada odlična atmosfera i gde se uz pomoć producenta Nikše Bratoša već nazire novi zvuk Plavog orkestra. 

Od sredine novembra svi ljubitelji Plavog Orkestra moći će da uživaju u njihovom novom singlu, a izlazak novog albuma predviđen je za početak februara 2010. godine.

Karte za ovaj veliki muzički spektakl u Beogradu, koji organizuje koncertna agencija Nota, se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, u Bilet servisu, kao i na blagajni Beogradske Arene. Cene karata se kreću od 1310,00 dinara za Gornje tribine do 2010,00 dinara za Fan pit.

makonda-tracker