Van Gogh u Areni

2
Grupa Van Gogh održaće veliki koncert u Beogradskoj Areni u subotu, 28. novembra sa početkom u 21 čas
foto: Brajan Rašić
foto: Brajan Rašić

Koncert grupe Van Gogh u Beogradskoj Areni biće obeležen pesmama iz svih faza karijere benda, uključujući hitove Tragovi prošlosti, Neko te ima noćas, Mama, Opasan ples, Kolo, Spisak razloga, kao i pesme sa aktuelnog albuma LavirintNek' te telo nosi, Kad znam da ne voliš me, Kidaš moj svet, Meni nije ni do čega i druge.

– Želimo da nadmašimo sebe – kaže Zvonimir Đukić, frontmen Van Gogha.

Arena je prostor koji nas obavezuje jer tu smo u maju 2007. godine održali dosad najveći koncert u karijeri. Grupa nikada nije sebi dozvolila luksuz da dva puta zvuči i izgleda isto. Uvek smo se trudili da napredujemo i publici ponudimo nešto novo. Tako će biti i sada. Usuđujem se da kažem da će ovo, u produkcijskom i kreativnom smislu, biti koncert najviših dometa. Siguran sam da ćemo i mi i publika doživeti nezaboravno veče.

Uz svaku kupljenu kartu, na poklon se dobija ekskluzivni DVD sa dokumentarnim filmom o nastajanju albuma Lavirint. Film je sniman u Beogradu i Los Anđelesu.

Ulaznice su u prodaji od petka, 16. oktobra, od 12 časova, na biletarnici Arene, Bilet servisu i u prodavnicama Mamut stores. Prvih 1.500 fanova koji kupe karte za parter moći će da uđu u fan pit i budu u neposrednoj blizini grupe.

makonda-tracker