Florens Roulings gošća Tom Džonsa

0
Na koncertu legendarnog Toma Džonsa 13. Novembra u Beogradskoj areni nastupiće i mlada pevačica Florens Roulings

Tom Džones je u više navrata pominjao kako veoma poštuje rad nekih mladih muzičkih zvezda. Tako je jednom prilikom je izjavio:

- Volim na primer Dafi. Ona je velška pevačica i mislim da bih mogao da radim sa njom. Ali isto tako volim i neke nove bendove. Volim Kings of Leon… Oh, taj dečko baš ume da peva.

Kao iskusan pevač Tom Džons ume da prepozna prave talente - buduće zvezde, da ih podrži i pomogne im da steknu svoju publiku. Možda je baš zato odabrao da na nastupu u Beogradu 13. novembra pre njega svoje umeće pokaže mlada pevačica Florens Roulings.

Florens Roulings je prvi put zadivila Majka Bata, predsednika Dramatico Recordsa kada je sa trinaest godina pevala u njegovoj kući nakon što je čula da on traži nove pevačice za svoju firmu. S obzirom na to da je Florens bila jako mlada, dogovili su se da se prvo koncentriše na školovanje. Dok su se ostali tinejdžeri tek upoznavali sa pravim svetom, Florens je pevala sa srcem i dušom kao da taj svet poznaje u potpunosti.

Od detinjstva je išla u muzički kamp i studirala umetnost pevanja, i bila okružena pločama soul muzike. Sa neverovatno osvežavajućim i zrelim nastupom, njen glas se spušta i uzdiže sa impresivnim vokalnim rangom koji uzima inspiraciju i stil od legendi kao što su Areta Franklin, Eva Kasidi i Marta Rivs.

Kada je Florens završila svoje ispite, potpisala je ugovor sa Dramaticom, za koji snimaju i Marijana Fejtful i Karla Bruni, i napokon iskoristila svoje godine šegrtovanja da snimi svoj debi album A Fool In Love sa Majkom Batom.

Beogradska publika imaće priliku da pogleda nastup Florens Roulings i proceni koliko je Tom Jones dobro odabrao sa kim će podeliti binu.

makonda-tracker