ZZ Top stižu sa pet kamiona

0
Popularni teksaški bend ZZ Top održaće koncert 18. oktobra u Beogradskoj areni u sklopu svoje jesenje turneje pod nazivom ZZ Top Double Down Live
foto: promo
foto: promo

O veličini koncerta bradatih rokera dovoljno govori i podatak da oni u Beograd, kao i na čitavoj Evropskoj turneji, donose svoj zvuk, svetlo i video opremu, što jasno govori da će koncert biti ne samo muzički već i vizuelni spektakl. Oprema benda ZZ Top se prevozi sa pet kamiona a ljudstvo sa četiri autobusa. Isto tako, ulaznice za ovaj koncert prodaju se veoma dobro, očekuje se puna Arena sa posetiocima ne samo iz Srbije nego i iz čitavog regiona.

ZZ Top su 25. septembra nastupili na trodnevnom koncertu u Singapuru, povodom održavanja Formule 1. Od osmog novembra počinju turneju u Evropi koncertom u Amsterdamu. Pre Beograda nastupiće u Esenu, Majnhajmu, Beču, Bratislavi, Budimpešti i Ljubljani, a posle beogradskog koncerta predstaviće se publici u Bukureštu, Sofiji, Skoplju, Atini i Londonu. Od 18. novembra počinju turneju u Kanadi, sa već zakazana četiri koncerta.

U prodaji su ulaznice po cenama: 1990, 2990 i 3490 dinara (koliko iznose ulaznice za Fan Pit i Golden Seats). Karte se mogu nabaviti na biletarnici Beogradske arene, Bilet servisu, Eventimu, Card Servisu, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

makonda-tracker