1st Urban Dance Weekend u SKC-u

0
Trećeg oktobra u SKC-u odigraće se prvi put u Beogradu HipHop i Break dance battle, u organizaciji plesnog kluba Urban Dance. Na takmičenju će se okupiti veliki broj učesnika iz bivših jugoslovenskih republika, Italije i drugih zemalja iz okruženja, kako bi me
foto: promo
foto: promo

Ako želite da učestvujete, a ne samo gledate i navijate prijavite se na sajtu www.urbandanceserbia.com. Prijave traju do prvog oktobra. Posle battle-ova Urban Dance organizuje žurku za sve učesnike i posetioce na kojoj ce muziku puštati tri3 DJ-a koji nastupaju pod etiketom The Get Down Collective.

Kutmasta Mirko (Dirty Beatz crew) iza gramofonskog pulta redovno je drmao hrvatskim plesnim podijumima, skupljao albume i studirao svaki muzički pravac. Od drum and bass-a do junglea, hip hopa, afro beata do soula i funka.

Dirty Hairy (Ill Vibe ZG & Kick Drum production team USA) organizuje Funk, Soul i Hip Hop večeri u Velikoj Britaniji od 1998. Hairy je vezan za gramofone unazad poslednjih 12 godina, a uz produkciju jazzy hip hopa oko deset godina.

Dj Chill (Blackout Croatia) je opšte poznato ime u hrvatskim hip-hop krugovima, posebno kao opening DJ mnogim velikim zvezdama iz SAD koje su nastupile u Evropi. Dobitnik je nagrade za najboljeg DJ-a 2007-2008. godine po najposećenijem hrvatskom Hip-Hop portalu hhunity.org.

makonda-tracker