Živim po svome Josipe Lisac sa potpisom

0
Svi obožavaoci Josipe Lisac, od danas, 29. septembra, mogu da kupe njen novi CD Živim po svome i to sa potpisom legendarne pevačice
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Živim po svome izašao je početkom februara 2009. godine, a na njemu se osim pesama Živim po svome, 1000 razloga, Svijet oko nas, nalazi još nekoliko numera koje je snimila u saradnji sa Elvisom Stanićem. Saradnja s Elvisom je započeta još 2001. godine sa pesmom Paučina koju su izveli na festivalu Melodije Kvarnera iste godine. Nastavili su da sarađuju 2006. godine na Elvisovom albumu Bolja strana sveta na kome je Josipa sjajno izvela pesmu Posve slobodna na francuskom i hrvatskom jeziku.

Ovim albumom Josipa je prekinula osmogodišnju diskografsku pauzu. Na albumu se nalazi osam pesama od kojih je jedna bonus pesma. Album je posvećen njenoj najvećoj ljubavi Karlu Metikošu.

- Sve ovo što sam napravila je zato što sam mislila da je tako najbolje i najlepše, tako sam se u tom trenutku osećala. Važno mi je bilo da pesme nemaju negativne konotacije i da ne ostavljaju tužan utisak. Oni koji budu slušali ovaj album treba da ga dožive po svome, da im probudi emocije, što će oni sami razumeti - izjavila je Josipa.

Osim ovog albuma u Jugotonovim radnjama može da se nađe i singl sa pesmom 1000 razloga, koja se takođe nalazi na novom albumu, DVD Koncert ljubavi u čast Karla Metikoša, kao i CD sa njenim najvećim hitovima u okviru Platinum kolekcije.

Josipa Lisac ima koncert u Sava Centru 28. oktobra.

makonda-tracker