Colonia - detalji koncerta

1
Najpopularnija dens atrakcija sa ovih podneblja, grupa Colonia, uvodi pripreme za prvi beogradski koncert u poslednju fazu!

I pored svakodnevnog vežbanja i višečasovnih koreografskih proba, Ira, vokalni solista grupe Colonia, priznaje da trema postoji:

- Ovo nam je prvi veliki koncert u Srbiji i stvarno želimo svojim fanovima podariti ono najbolje. Mnogo ulažemo i u sebe i u koncert, pa svaki put kada na njega pomislim, osetim leptirće u stomaku. To je valjda pozitivna trema - iskrena je Ira.

Koncert, zakazan za osmi oktobar u 20.30 časova u Sava Centru, biće muzički, ali i vuzuelni spektakl. Uz Coloniu na sceni će biti i pet dens igrača, kao i dva brejk densera, koje ćemo videti u dva različita kostima, dok će se Ira čak tri puta presvlačiti. Premijerno ćemo je videti u kombinezonu boje kože posutim Svarovski kristalima, koji se specijalno za ovu priliku šije za nju. Druge dve odevne kombinacije ostaće iznenađenje i prvo će ih videti publika u Sava Centru.

Mnogi srećnici dobiće na poklon majicu, poster ili CD koje će plesači deliti publici, dok će se oni najsrećniji okititi poljupcem u obraz ili duetom na sceni.

Koncert će trajati više od dva sata, a započeće starim, velikim hitom Za tvoje snene oči, kako bi se publika odmah podigla na noge i tu ostala sve do kraja programa!

Koncert organizuje agencija Blue Sound, a karte se mogu naći u prodaji po ceni od 1800, 2000 i 2200 dinara.

makonda-tracker