Dajana Krol u Beogradu

0
Danas je počela prodaja ulaznica za koncert prve dame svetskog džeza, pevačice i pijanistkinja Dajane Krol koja će nastupiti prvi put pred beogradskom publikom u subotu 21. novembra u Sava centru
foto: promo
foto: promo

Najtiražnija svetska džez diva Dajana Krol trenutno je na velikoj svetskoj turneji gde je pored premijernog beogradskog očekuje i još 36 koncerata u 22 zemlje. Višestruka dobitnica nagrade Gremi na vrhuncu karijere nastavlja višegodišnju seriju uspeha i sa ovogodišnjim albumom Quiet Nights, dok njeno aktuelno koncertno DVD/BluRay izdanje Live in Rio beleži visoke tiraže na svetskoj muzičkoj sceni.

Poseban koncert u najvećem brazilskom gradu, prestonoci bosa nove koja čini stilski stub novog bestselera popularne džez dive, bio je velika inspiracija za Dajanu Krol. Publika odrasla na taktovima bosa nove uspela je da oduševi džez divu:

- Bilo je to veoma potresno iskustvo. Okrenula sam se prema Džonu Klejtonu i ugledala suze na njegovom licu - jasno se seća džez diva veoma posebnog trenutka koji je ostao zabeležen i na aktuelnom DVD/Blu-Ray izdanju.

- Razlog zašto smo uradili ovu ploču upravo su koncerti i entuzijazam koji publika ima za muziku koju sviramo kaže Dajana Krol o novom albumu i dodaje: Volim i engleski prevod naslova Quiet Nights zato što zvuči poput šapata u uvo voljene osobe u krevetu, noću, kada je mračno, kada je to ono što želite - kaže Dajana.

Ulaznice se prodaju na blagajni Centra Sava i u prodajnim mrežama Bilet servisa, Eventima i Card servisa.

Ulaznice za koncert Dajane Krol prodaju se po cenama od 3000, 4000 i 5000 dinara.

makonda-tracker