DJ D Ramirez u beogradskoj Areni

0
Jedan od najaktuelnijih di-džejeva današnjice D. Ramirez nastupiće kao zagrevanje na koncertu sastava Underworld, desetog novembra u Beogradskoj areni!
foto: promo
foto: promo

D. Ramirez i Mark Najt snimili su sa bendom Underworld numeru Downpipe koja je objavljena drugog septembra ove godine. To je prvi put da su Underworld napravili ovakvu saradnju sa drugim izvođačima. Downpipe je debitovala na prvom mestu britanske dance liste, a D. Ramirez je ušao u izbor za najboljeg britanskog DJ-a ove godine.

D. Ramirez do sada je imao pet numera koje su ušle na listu naslušanijih dance hitova, dobitnik je nagrada za najboljeg producenta i najbilji remiks u DJ Magazinu 2007. godine. Čak je nastupio i u emisiji Top Of Pops 2008. kada je izašao njegov album sa tri singla koja sadrže underground house zvuk. U poslednje vreme sarađuje sa značajnijim imenima elektronske muzike, a trenutno radi remiks pesme Twisted grupe Skunk Anansie. Njegova obrada numere Soulshaker već je postala veliki hit na Ibici.

Karte su u prodaji od 30. septembra po promotivnoj ceni od 1990 dinara, na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, Card Service kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Poslušajte numeru Downpipe:

makonda-tracker